На 26 септември Target предизвика национална буря, когато заяви, че ще затвори

...
На 26 септември Target предизвика национална буря, когато заяви, че ще затвори
Коментари Харесай

Target обвини кражба и насилие за затварянето на 9 магазина. Престъпността е по-висока на места, които е държала отворени наблизо

На 26 септември Target предизвика национална стихия, когато съобщи, че ще затвори девет магазина в четири щата, тъй като кражбите и проведената престъпност в търговията на дребно са ги предиздвикали прекомерно рисково за стартиране.

На пръв взор изказването на Target беше доказателство, че престъпността в търговията на дребно пречи на един от най-известните търговци на дребно в страната да оперира печелившо и безвредно магазини. Той провокира скептиците, които имаха вяра, че търговците на дребно са преувеличили въздействието на проведената престъпност в търговията на дребно и са го употребявали като опрощение за неприятни финансови резултати.

Имаше единствено един проблем с обяснението, обещано от Target за затваряне на магазини: Места, които затвори, като цяло са очевидци на по-малко докладвани закононарушения, в сравнение с други, които избра да остави отворени наоколо, откри едномесечно следствие на CNBC.

Констатациите на CNBC слагат под подозрение об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР